Koninklijke Harmonie De Dendergalm Denderleeuw

Kon. Harmonie info
Activiteiten
Aansluiten
Gastenboek
Varia
Fotoboek
Contacteer ons
Homepage

This Ferrer watch good replica watches selection, a kind of replica watches uk super-temperament, and Tudor Roudong is rolex replica also very similar to the rolex replica uk retro strap with a watch to increase the viewability.

Waarom lid worden:

De Koninklijke Harmonie De Dendergalm is een actieve en dynamische vereniging met vandaag ruim 50 actief spelende muzikanten. De koninklijke fanfare, opgericht in 1865, is een officieel erkende muziekvereniging aangesloten bij VLAMO en heeft in 2011 haar naam in Koninklijke Harmonie De Dedergalm gewijzigd om zo ook houtblazers in de harmonie te kunnen opnemen. Ieder jaar organiseert de harmonie tal van culturele activiteiten. Ook opdrachten binnen en buiten de gemeente schrikken onze harmonie niet af.

Om alle instrumentengroepen volledig uit te bouwen en op peil te houden is de harmonie op zoek naar gemotiveerde muzikanten.

Wil je samen met andere muzikanten je hobby beoefen, deelnemen aan uitstappen en optredens verzorgen in Denderleeuw en ver daarbuiten dan ben je bij de Koninklijke Harmonie De Dendergalm aan het juiste adres.


Informatie over wie kan aansluiten: klik hier

Informatie over lidgeld en het in bruikleen krijgen van een instrument: klik hier

Hoe inschrijven en praktische info: klik hier


Copyright 2002-2014 by SBR

All rights reserved

last updated on February 1 2015

Contacteer de webmaster: secretariaat@dendergalm.be

Deze site is geoptimaliseerd voor een resolutie 1024x768.